Over Ons

Authentieke Argentijnse sfeer en overheerlijk eten

Geschiedenis

La Stancia is sinds 1998 een begrip in Leerdam vanwege de passie voor de pure Argentijnse keuken. Vervolgens is in 2015 een nieuwe vestiging gestart door de tweede generatie in Numansdorp zodat nog meer mensen kunnen genieten van onze authentieke Argentijnse gerechten. Lekker genieten van lekker eten en een goed glas wijn, gepresenteerd in een unieke ambiance, dat is waar restaurant La Stancia voor staat! Deze website geeft u een indruk van het unieke karakter van Bij Ons. Maar de beste indruk krijgt u uiteraard wanneer u besluit Bij Ons te gast te willen zijn.

Het is onze missie onze gasten een bijzondere beleving te bieden: een ervaring die zij alleen in een goed restaurant hebben, een ervaring die wezenlijk verschilt van thuis eten.

Argentijns Restaurant La Stancia is een sfeervol ingericht Argentijns restaurant gevestigd in Numansdorp. Geniet van de romantiek en de warmte en de overheerlijke gerechten. Geniet van het allerbeste Argentijnse vlees, heerlijke spare ribs en krachtige wijnen. Of u nou gezellig uit eten gaat met met vrienden, een gezellig diner met uw familie, uw zakenrelatie of een romantisch diner met uw geliefde, bij ons bent u op het juiste adres. Bij ons draait het erom dat u geniet van de gezelligheid en het overheerlijke eten.

¡Hasta Pronto in ons restaurant!

Interesse?

Reserveer nu